Teknova

Valde IRONCAD och Solidmakarna

Teknova Byggsystem bildades 1984 och det första fönsterrenoveringssystemet levererades. Sedan dess har mycket hänt. Produkter och produktsegment har tillkommit.
Företaget utför sedan många år tillbaks totalentreprenader och verksamheten bedrivs i egna fräscha lokaler i Vadstena. Teknova levererar kundanpassade och flexibla produkter inom olika segment. De är specialister på balkonger, inglasning av balkonger, fönster och uterum med fokus på aluminium som material.

Fortsätter att växa

Företaget har succesivt växt till dagens nivå med en omsättning på ca 200 miljoner kronor på den svenska marknaden och tagit rollen som en ledande producent inom flera produktområden. Kontor och produktionsytor har byggts om och anpassats i flera omgångar för att svara upp emot ökande kapacitetskrav och är idag anpassade för att på bästa sätt ges dem förutsättningar att leverera flexibla och kundanpassade produkter.

Utlåtande

“Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsprocesser och vill korta ledtiderna maximalt. Därför använder vi de mest snabbjobbade lösningarna som spar tid och pengar. Vi bytte därför från en av de vanligaste lösningarna på marknaden till 6 st. IRONCAD-licenser och 7 st. IRONCAD DRAFT-licenser som täcker upp vårt behov av 3D- och 2D-lösningar på ett mycket bra sätt. Vi har fått flera CAD-användare idag till en betydligt lägre licenskostnad. Nu kommer fler att kunna arbeta i 3D.”
Peter Svensson, IT ansvarig, Teknova
www.teknova.se

Fler referenser

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD

Baltic Yachts grundades 1973 på en radikal filosofi…att konstruera båtar som innefattade de absolut senaste inom formgivning och teknik. Kortfattat så formger och konstruerar de båtar som är snabbare, starkare och lättare. De drar nytta av högteknologiska material och är pionjärer inom nya konstruktionstekniker. Genom att använda den senaste kolfibertekniken med deras skickliga arbetsstyrka, så producerar Baltic prisbelönta lyxbåtar som aldrig förr.

Lerocon bytte till IRONCAD från traditionell 3D-CAD lösning

Lerocon bytte till IRONCAD från traditionell 3D-CAD lösning

Lerocon AB’s svetsmaskiner genomför motståndssvetsning med fokus på svetsning av fästelement. I detta tillverkningsområde sätts det stora krav på en hög standard för noggrannhet och kvalité, så det är inte mycket som får gå fel. För att optimera produktionen inom områden som dessa, så började Lerocon redan för flera år sedan konstruera och tillverka automatiserade bultsvetsningsmaskiner som används i robotceller.

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se