Support

Solidmakarna erbjuder kompetent och effektiv support för dig som användare

Kontakta supporten

E-post: support@solidmakarna.se
Telefon: +46 (0)8-556 185 48

Solidmakarna erbjuder kompetent och effektiv support för dig som användare.

Att ha tillgång till professionell och kunnig support är en viktig fördel för våra kunder. Solidmakarna har en lång bakgrund inom konstruktion och produktutveckling vilket säkerställer att ni får kompetent support när ni behöver det. Vi förstår dina frågor och
“talar samma språk”. Vi ger relevant support och har många användbara tips och råd att ge.

Solidmakarna har ett direkt och nära samarbete med IronCAD LLC i USA, WoodLAB i Belgien och CSI i England (DDM) vilket ger garanti för bra hantering av även de mest komplexa frågorna samt framförande av önskemål gällande nya funktioner.

 

Teckna serviceavtal med Solidmakarna. Avtalet ger tillgång till:

  • Kompetent och tillgänglig support via telefon.
  • Kompetent support via mejl.
  • Support via internet: Fjärranslutning för att kunna dela skärm och även fjärrstyra användarens dator, en effektiv och uppskattad lösning för att på kort tid lösa komplexa frågor.
  • För IRONCAD användare finns även en svensk supportsida:  www.ironcadsupport.se . Där finns videos med beskrivningar om hur man kan lösa olika behov, “Tips o Tricks” , guider och informationsblad samt svar på vanliga frågor med mera. Denna information uppdateras kontinuerligt och är mycket användbar. En grundläggande del av sidan är öppen även utan aktivt avtal.
  • Support via användarforum.
  • Nya versioner och uppdateringar av programmen som utvecklas fortlöpande med fokus på användarnas önskemål.
  • För IRONCAD: tillgång till fulla versionen av toolboxen IronPRO XT. Applikationen innehåller mängder av funktionalitet för bland annat anpassade bibliotek och verktyg för skruv, mutter, hål, balkar, kedjehjul, fjädrar, ProActiveManager , 2D-ritningshuvud editor, export av stycklista till affärssystem genom xml m.m.
  • Fri Supportdag. Solidmakarna har vid ett antal tillfällen varje år öppet hus där IRONCAD-användare kan besöka oss. Dessa dagar är fullpackade av information om hur du kan arbeta effektivare.

Kontakta oss för mer information om olika alternativ och priser!

En stor eloge till Solidmakarnas supportavdelning! Vi får snabba svar och de är dessutom genomtänkta. Annika Lindholm

CAD ansvarig, Aratron AB

Solidmakarna har en enastående bra support!

Lennart Freidlitz

Konstruktör, Innopend Teknikpartner AB

Pin It on Pinterest

Share This