Hem | Aktuellt | Ny hemsida och logotyp

2020-03-21

Ny logga och hemsida!

Solidmakarna lanserar en helt ny hemsida – och passar även på att byta logotype!
Vår nya hemsida förenklar för besökare att hitta relevant information. Vi beskriver våra produkter och tjänster på ett bra sätt och gör det lättare för besökare att orientera sig via ett nytt menyupplägg och ny design. Vi hoppas att ni gillar den!

Inom kort kommer ytterligare en större förändring att ske på supportsidorna. Vi kommer att skapa ett flöde med relevant information och tips om funktioner och uppdateringar. Meningen är att det ska bli riktigt enkelt att följa. Detta ger er möjlighet att effektivisera ert arbete och lätt ta del av tips & råd.

Detta är en del av vår strategi att utveckla vår virtuella närvaro som även inkluderar nya smarta webb-lösningar även för dubbelriktad kommunikation. Vi kan nu till exempel erbjuda företagsanpassade utbildningar via webb som låter elever kommunicera med läraren på ett enkelt sätt. Kostnadseffektivt, tidsbesparande och effektiviserar ert arbete med hjälp av kompetenshöjning.
Välkommen med frågor och synpunkter!

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Dela artikel:

Aktuellt
PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

Nu har IronCAD LLC släppt Product Update 1 för IronCAD 2020! Den innehåller nya funktioner som effektiviserar arbetet på ett smart sätt. Målet har varit att öka prestandan, fortsätta förbättringsarbetet gällande kvalitet och införa förbättringar som gör designprocessen mer produktiv. Nedan följer några av nyheterna i PU1.....

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se