MultiPhysics

En avancerad & lättanvänd FEM-mjukvara som är helt integrerad i IRONCAD.
Användaren kan snabbt och enkelt genomföra beräkningar av konstruktioner.

Läs merFri testversion
MultiPhysics

Analysera din konstruktion

Multiphysics for IRONCAD är en lättanvänd FEM-mjukvara som är integrerad i IRONCAD. Användaren kan snabbt och enkelt genomföra beräkningar av konstruktioner i IRONCAD. Ni kan utföra hållfasthetsanalyser som visar vilken spänning och deformation som konstruktionen utsätts för vid en viss belastning. Resultatet visas tydligt och i önskade enheter. Om geometrin ändras uppdateras FEM-analysen med en knapptryckning.

Kraftfull och komplett

Multiphysics for IRONCAD (MPhIC) är en avancerad men ändå lättanvänd FEM-mjukvara som är helt integrerad i IRONCAD. Användaren kan snabbt och enkelt genomföra beräkningar av konstruktioner i IRONCAD. MPhIC kan utföra hållfasthetsanalyser som visar vilken spänning och deformation som konstruktionen utsätts för vid en viss belastning. Resultatet visas tydligt och i önskade enheter. Om geometrin ändras uppdateras FEM-analysen med en knapptryckning.

FEM-beräkning för alla

Multiphysics for IRONCAD (MPhIC)är framtagen för både nybörjare och avancerade användare. MPhIC  finns i olika nivåer. Välj den lösning som motsvarar ert behov, från Basic med linjär statisk till Advanced med avancerad ickelinjär-analys med stora deformationer.

Olika analystyper samtidigt

Exempel på analyser som kan lösas: static/steady state, dynamic/transient response, modal/vibration, buckling och freqvency. MPhIC kan även genomföra flera olika typer mulitiphysic-analyser samtidigt så som spänning, elektrostatisk och värmeanalys. 

Välj delar att analysera

Beräkna de Parter som verkligen är intressanta för analysen. MPhIC kan analysera sammanställningar eller enskilda Parter. Det spar tid och kraft vilket underlättar för att snabbt kunna testa olika alternativa lösningar för hela sammanställningar.

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se