BALTIC YACHTS

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD

Baltic Yachts grundades 1973 på en radikal filosofi…att konstruera båtar som innefattade de absolut senaste inom formgivning och teknik. Kortfattat så formger och konstruerar de båtar som är snabbare, starkare och lättare.

De drar nytta av högteknologiska material och är pionjärer inom nya konstruktionstekniker. Genom att använda den senaste kolfibertekniken med deras skickliga arbetsstyrka, så producerar Baltic prisbelönta lyxbåtar som aldrig förr.

IRONCAD överträffade konkurrerande CAD system

Baltics team av formgivare hade använt 2D CAD sedan 1988, men deras konstruktioner var för komplicerade för att visualiseras och utvärderas i 2D. De krävde ett nytt system för att modellera komplexa detaljer.

Sökningen gav tillslut resultat, IRONCAD överträffade alla andra konkurrerande CAD-system utan tvekan. Allt baserat på ett tips från en kollega som hade sett IRONCAD för första gången på en mässa.

Flexibel och användarvänlig CAD-lösning

IronCAD förser Baltic Yachts med en flexibel och användarvänlig CAD-lösning som gör det möjligt för dem att konstruera precis som de vill och fortsätta revolutionera sitt område.

Oavsett om det gäller ett prestandaförbättrande bärplan, en infällbar propeller eller fjäderlätt styrning kan Baltic Yachts leverera. Läs mer på: www.balticyachts.fi

Fler referenser

Teknova bytte från en av de vanligaste CAD-lösningarna till IRONCAD

Teknova bytte från en av de vanligaste CAD-lösningarna till IRONCAD

Teknova Byggsystem bildades 1984 och det första fönsterrenoveringssystemet levererades. Sedan dess har mycket hänt. Produkter och produktsegment har tillkommit.
Företaget utför sedan många år tillbaks totalentreprenader och verksamheten bedrivs i egna fräscha lokaler i Vadstena. Teknova levererar kundanpassade och flexibla produkter inom olika segment. De är specialister på balkonger, inglasning av balkonger, fönster och uterum med fokus på aluminium som material.

Metwest Engineering valde IRONCAD före traditionell 3D-CAD lösning

Metwest Engineering valde IRONCAD före traditionell 3D-CAD lösning

Innan man valde IRONCAD använde MWE ett antal system, inklusive SolidWorks, Inventor och AutoCAD. De letade efter ett alternativ på grund av de olika begränsningarna de fann i dessa system.
Metwest är en teknisk verksamhet som huvudsakligen arbetar inom infrastruktur. De tillhandahåller tusentals produkter för järnvägsindustrin, som ofta måste tillverkas och installeras inom mycket korta tidsramar.

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se