IronPROXT

ToolBox för IRONCAD med mängder av verktyg och bra funktioner.

IronPRO XT

IronPRO XT är ett tillägg från den Italienska IronCAD Gold Partnern Fronema S.R.L. (Programmet går även under namnet IronCAD Mechanical.)

IronPRO XT visas främst som ett antal kataloger i 3D-scenen som innehåller en stort urval av metriska standardkomponenter i 3D så som skruvar, muttrar, balkar, låsringar, o-ringar med mera förutom alla dom standardkomponenter som redan igår i IRONCAD. IronPRO XT innehåller dessutom många användbara verktyg för att t.ex. skapa stycklistor i 3D-scenen, hantera externt länkade filer, kontrollera och byta solidkärna på parter i 3D-scenen och mycket mer.

*************************************************************
OBS: Här finns 74 (!) filmer med funktioner som alla ingår i IronPRO XT:

3 st. Spel-listor, en för varje Katalog med verktyg:
IronPRO XT Mech
IronPRO XT Tools
IronPRO XT Utils

*************************************************************
Fristående verktyg – batch-utskrift, import/export
Det finns även ett antal fristående program via IronPRO XT som körs utanför IRONCAD (via Windows Startmeny) för batch-utskrift, -import, export, m.fl för att snabbt kunna få ut 2D-ritningar eller 3D-modeller från eller till IRONCAD på ett smidigt sätt.

I 2D-ritningen finns även det viktiga verktyget Edit TitleBlock som medger snabb uppdatering av ritningshuvudet från 3D-scenen. Det är enkelt att själv ställa i ordning de textrutor som ska hanteras av verktyget – precis så som man vill ha det.

Kontakta oss för mer information eller för att prova på.

Låt oss visa hur ert behov
löses i smidigt i IRONCAD!

Beskriv ert behov för oss och vi kan skapa en film som visar hur IRONCAD löser detta.
Kontakta oss även för att ladda ned en egen testversion och prova själv med tillgång till världens bästa utredningsmaterial – helt utan kostnad.

Ring oss idag om detta eller om alla frågor ni har på 08-556 185 40 alternativt fyll i kontaktformuläret nedan för enkel kontakt.

12 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This