Aktuellt | IRONCAD 2021 Beta version

2020-11-9

IRONCAD 2021 finns nu ute som Beta-version

 

Bilden visar SitSki utvecklad av Länna Svets & Mekaniska AB i IRONCAD för Vatten o Snöprodukter AB

 

Utvecklingen av IRONCAD fortsätter med nya funktioner och förbättringar införda i 2021.

Ni har väl inte missat att betatestningen av IronCAD Design Collaboration Suite 2021 är i full gång på användarforumet? Ni kan själva vara med och testa BETA-versionen av IRONCAD 2021 och rapportera eventuella problem ni hittar. För att göra det behöver ni logga in på forumet för att länken nedan ska fungera. Den version som nu gäller är BETA 4.
Länk till forumet och BETA programmet nedan:

https://community.ironcad.com/index.php?/forum/219-ironcad-2021-customer-beta-forum/

Nya smarta funktioner i 3D
Verktyg, gränssnitt och funktioner har uppdaterats efter önskemål från användare. Några av de mer framträdande nyheterna i 2021 är t.ex. att måttet på Sizebox-handtagen har flyttats ut från centrum av måttet till muspekaren. Högerdra i ett Sizebox-handtag uppdaterar modellen symmetriskt. Högerklicka på ett Sizebox-handtag för att sätta mått från en kant. Alla cirkelformade konturer har nu fyra kvadrantpunkter att snappa mot. Tydligare knappar för hantering av katalogerna. Statusbar visar direkt längd och area på markerade kanter och ytor. Med mera.

SheetMetal, 2D ritning, Online Viewer
Sheet Metal-verktygen har flera nya funktioner bl.a. kring hur man skapar en ny plåt och får välja tjocklek på ett enklare sätt direkt. 3D-snittverktygets prestanda har förbättrats avsevärt. I 2D-ritningen introduceras en ISO-toleranstabell för måttsättning av hål/axel, måttsättningen har fått flera justeringar för att fungera enklare och snabbare, stöd för pos-ballonger på färglagda perspektiv-vyer och fler grundinställningar för ritningsmallen. Även online-viewern har fått en ordentlig översyn av gränssnittet och stöd för texturer. Väldigt mycket mer funktioner är på gång till online-viewern redan under kommande vår.

Dessutom är MYCKET intressanta nya funktioner på väg i kommande IronPRO XT.

Alla är välkomna att testa BETA-versionen av IronCAD DSC 2021
Den fjärde uppdateringen av betaversionen släpps den 9:e november. Ni kan bidra till förbättring av den nya versionen genom att testa den i er miljö. Ni kan ladda ned 2021 BETA via länken till forumet ovan.
Betaversionen fungerar parallellt med den aktuella version som du kör just nu. Men tänk på att alla filer som du sparar i en nyare version av många anledningar inte går att backa (spara om) tillbaks till en tidigare version.

Så passa på att se hur kommande version fungerar och lägg gärna ett inlägg på forumet om du har funderingar. Eller hör gärna av er till oss med synpunkter!

Customer Validation Program
Framöver kommer utvärderingsprogrammet CVP (Customer Validation Program) som startades upp för några år sedan. Det är en särskilt utvald testgrupp av användare, efter att betatestningen slutförts. Det har varit en stor framgång och bidragit mycket till att de senaste årens releaser har varit så stabila.

Är du intresserad av att delta i CVP? Återkoppla till oss så kan vi tillsammans gå igenom vad som behövs inför CVP och hur det fungerar.

 

 

Dela artikel:

Aktuellt
gratis utbildning i 3d cad
Gratis utbildning i 3D CAD

Gratis utbildning i 3D CAD

Nu finns IronCAD Academy, en ny plattform för fri utbildning i 3D CAD! I den nya portalen kan alla som vill lära sig att konstruera i 3D bli produktiv på kortast möjliga tid. Vi har i många år optimerat ett svenskt utbildningsmaterial som är fantastiskt bra. I IronCAD Academy kan användaren välja språk, Engelska eller Svenska. Vi får konstant höra från användare att det är det bästa materialet dom sett! Läs mer...

Aktuellt
PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

Nu har IronCAD LLC släppt Product Update 1 för IronCAD 2020! Den innehåller nya funktioner som effektiviserar arbetet på ett smart sätt. Målet har varit att öka prestandan, fortsätta förbättringsarbetet gällande kvalitet och införa förbättringar som gör designprocessen mer produktiv. Nedan följer några av nyheterna i PU1.....

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se