INOVATE

En riktigt kostnadseffektiv 3D lösning

INOVATE är en 3D-lösning som erbjuder stora möjligheter.

Med INOVATE kan användaren enkelt konstruera i en 3D-miljö mycket lik IRONCAD. Samma utmärkta dynamiska och fria modelleringsverktyg med Drag och Släpp från kataloger och Triball till exempel. INOVATE är en delmängd funktioner från IRONCAD. Den största skillnaden jämfört med IRONCAD är avsaknaden av 2D-ritning. INOVATE är alltså ett rent 3D program.  Men det är heller inte alla som har behov av 2D ritning.

INOVATE används ofta i produktionen för att skapa, importera, modifiera och hantera 3D modeller innan import till CAM-systemet som ofta brister i användarvänlighet gällande 3D modellering.

INOVATE öppnar upp för mer samarbete i 3D

INOVATE gör 3D-modeller och konstruktioner tillgängliga för marknadsföring, försäljning och utbildningsgrupper, så att de kan arbeta tillsammans och kommunicera mer effektivt. Använd INOVATE 3D CAD-programvara för att skapa 3D-koncept och animeringaroch sedan importera dem till marknadsföring, försäljning och träningsmaterial, utöka användningen av 3D-modeller och data utöver bara ingenjörsavdelningen.

INOVATE skapar, importerar, modifierar och exporterar enkelt olika 3D geometrier 

INOVATE ger även möjlighet för en mycket kostnadseffektiv total lösning: modeller skapade i INOVATE kan måttsättas i IRONCAD med 2D ritning, programmen har samma 3D fil-format.

INOVATE importerar också standardfilformat – som ACIS, PARASOLID, IGES och STEP – och exporteras till samma filtyper så att kollegor som använder annan 3D CAD-programvara kan hantera samma geometri. Använd INOVATE TRANSLATOR för att utöka importfiltret med ännu fler filformat för att utöka dina möjligheter.

Pin It on Pinterest

Share This