INOVATE

INOVATE är en 3D-lösning som erbjuder stora möjligheter.

Läs merFri testversion
Hem | Program | IronCAD DCS | INOVATE
INOVATE

Kraftfull 3D-lösning

INOVATE är en delmängd funktioner från IRONCAD. Den största skillnaden jämfört med IRONCAD är avsaknaden av 2D-ritning. INOVATE är alltså ett rent 3D program. Men det är heller inte alla som har behov av 2D ritning.

INOVATE används ofta i produktionen för att skapa, importera, modifiera och hantera 3D modeller innan import till CAM-systemet som ofta brister i användarvänlighet gällande 3D modellering.

INOVATE gör 3D-modeller och konstruktioner tillgängliga för marknadsföring, försäljning och utbildningsgrupper, så att de kan arbeta tillsammans och kommunicera mer effektivt.

Kraftfull 3D-lösning

INOVATE är en delmängd funktioner från IRONCAD. Den största skillnaden jämfört med IRONCAD är avsaknaden av 2D-ritning. INOVATE är alltså ett rent 3D program. Men det är heller inte alla som har behov av 2D ritning. INOVATE används ofta i produktionen för att skapa, importera, modifiera och hantera 3D modeller innan import till CAM-systemet som ofta brister i användarvänlighet gällande 3D modellering. INOVATE gör 3D-modeller och konstruktioner tillgängliga för marknadsföring, försäljning och utbildningsgrupper, så att de kan arbeta tillsammans och kommunicera mer effektivt.

Importera

Importerar standardfilformat som ACIS, PARASOLID, IGES och STEP. Installera även Translator för att kunna importera 3D-filer från Solidworks, CATIA, Inventor och PRO Engingeer.

Modifiera

Konstruera, modifiera importerad geometri och utveckla nya eller befintliga konstruktioner. INOVATE breddar möjligheten för intelligent kommunikation i 3D.

Exportera

Exportera sedan dina projekt till samma filtyper så att kollegor som använder annan 3D CAD-programvara kan hantera samma geometri. Enkelt och pålitligt utan några bekymmer.

Add-ons / Tillägg

DDM
DDM

DDM

DDM – Design Data Manager – En konfigurerbar PLM/PDM-lösning med multi cad access som är installerad och klar att använda...

Läs mer

IronPRO XT
IronPRO XT

IronPRO XT

IronPRO XT är det perfekta tillägget för IronCAD DCS. Med över 100 smarta extrafunktioner som maximerar din produktivitet.
IronPRO XT ingår för dig med ett aktivt supportavtal.

Läs mer

KEYSHOT
KEYSHOT

KEYSHOT

KeyShot för IRONCAD & INOVATE är ett kraftfullt tillägg som hjälper dig att skapa stilfulla, fotorealistiska produktbilder och animeringar i realtid. KeyShot är utvecklat för den moderna...

Läs mer

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se