Aktuellt | Gratis utbildning i 3D CAD

2020-08-18

Ny plattform för gratis utbildning i 3D CAD

Gratis utbildning i 3D CAD finns nu tillgänglig på en helt ny WEB-baserad plattform: IronCAD Academy!

Vi erbjuder nu gratis utbildning i 3D CAD i en ny portal, IronCAD Academy. Utbildningen är till för alla som vill lära sig att konstruera i 3D och bli effektiva på kortast möjliga tid. Vi har i många år optimerat ett svenskt utbildningsmaterial som är fantastiskt bra. Vi får konstant höra från användare att det är det bästa materialet dom sett! Det snabbaste och enklaste sättet att lära ut hur man kan arbeta i 3D CAD är med hjälp av filmer. Dessa har både svenskt eller engelskt tal, du som användare väljer. Utbildningsmaterialet presenteras i ett modernt och lättöverskådligt gränssnitt.

 

 

IronCAD Academy

 

IronCAD Academy – Gratis utbildning i 3D CAD

Ladda ner en fri testversion av IRONCAD och installera på din PC snabbt och enkelt. Surfa sedan in på IronCAD Academy och följ utbildningsmaterialet. De övningsfiler som används laddar du ned direkt från portalen. Vid frågor om hur just era konstruktioner kan skapas i IRONCAD kontaktar ni självklart till Solidmakarna 08-556 185 40.

Motsvarar en komplett 4-dagars grundkurs

Materialet är omfattande och motsvarar en komplett 4-dagars grundkurs inklusive 3D modellering av parter, skapa sammanställningar, framställning av 2D-ritningar med måttsättning, SheetMetal, import/export av 2D och 3D, modifiera importerad geometri, säljstöd med animering och rendering!

Tidigare har vägen att lära sig 3D CAD varit onödigt lång och dyr för många konstruktörer. Man kanske heller inte kan eller vill ta sig till andra orter för att utbilda sig med tillhörande kostnader för resor och hotell, speciellt i dessa tider med restriktioner.

Många utbildningar i andra 3D lösningar innehåller långa avsnitt om hur alla felmeddelanden med äldre constraints-baserad metodik ska hanteras. Detta behövs inte i IRONCAD. En del CAD leverantörer vill även ofta att kunden först köper programmet och sedan lära sig hur det används. Det gäller naturligtvis inte för IRONCAD.

Det nya gränssnittet för utredningsmaterialet med lanseringen av den nya IronCAD Academy portalen underlättar fokuserat lärande.

 

gratis utbildning i 3d cad

 

IronCAD Academy – Kommandon

 

Ny avdelning för funktionsbeskrivning av knappar

IronCAD Academy erbjuder även en ny sektion där funktionen för varje knapp i menyerna beskrivs i filmer. När du undrar vad en viss knapp har för funktion kan du nu superenkelt klicka på den i IronCAD Academy och se en film som visar just det. Detta är ytterligare en ny möjlighet för er att snabbt lära er IRONCAD på ett bekvämt och tillgängligt sätt, när och varifrån som helst – materialet är tillgängligt 24/7 !

Sammanfattningsvis är det nu enklare än någonsin att utbilda dig i 3D CAD! Det gäller för alla: konstruktörer, elever och lärare – och helt gratis! Eftersom materialet gör eleverna självgående minimeras behovet av dyrbar lärartid. Materialet har använts vid många grundkurser och är därför förfinat. Att det är så genomarbetat gör att det lämpar sig mycket bra även för självstudier. Dessutom är det perfekt med tillgång till repetition när man vill friska upp minnet.

Solidmakarna erbjuder naturligtvis även fortsättningsvis lärarledda grundkurser. Detta både på våra kontor, hos kund och på olika platser runt om i landet, så fort omständigheterna tillåter. Vi erbjuder även vidareutbildningar och kundanpassade utbildningar via beprövade WEB-lösningar med mycket bra resultat. Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan lösa ert behov på bästa sätt och öka er effektivitet.

Dela artikel:

Aktuellt
IRONCAD 2021 Beta version

IRONCAD 2021 Beta version

IRONCAD 2021 finns nu ute som Beta-version! Ni har väl inte missat att beta-testningen av IronCAD Design Collaboration Suite 2021 är i full gång på användarforumet? Ni kan själva vara med och testa BETA-versionen av IRONCAD 2021 och rapportera eventuella problem ni hittar. För att göra det behöver ni logga in på forumet. Den version som nu gäller är BETA 4.Läs mer...

Aktuellt
PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

PU1 för IronCAD 2020 är nu klar!

Nu har IronCAD LLC släppt Product Update 1 för IronCAD 2020! Den innehåller nya funktioner som effektiviserar arbetet på ett smart sätt. Målet har varit att öka prestandan, fortsätta förbättringsarbetet gällande kvalitet och införa förbättringar som gör designprocessen mer produktiv. Nedan följer några av nyheterna i PU1.....

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se