Faluplast

Hittar snabbare rätt CAD-underlag med DDM

Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer VVS-produkter som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete och löser problem. Produkterna har inte bara en bra funktion, de tillverkas i högsta kvalitet, har en snygg design och deras leveranssäkerhet är på topp. Men de jobbar med ständig förbättring och deras ISO-certifikat för kvalitet och miljö är bevis för detta.

Flera av deras produkter är typgodkända, vilket kräver löpande kontroller i produktionsprocessen och av färdiga produkter. Faluplast blir det naturliga valet för installatören som vill vara säker på att det alltid fungerar.
Större delen av produkterna tillverkas i deras fabrik i Falun därifrån också alla utleveranser sker. Det säkerställer att de har kontroll på såväl leveranstider som produktkvalitet.

Deras  historia i VVS-branschen började i mitten av 60-talet med de första vattenlåsen i plast och har idag utvecklats till Falu-Flexi, marknadens i särklass vanligaste vattenlås. På samma sätt har de ständigt utvecklat befintliga produkter och tagit fram nya.

Utlåtande

Faluplast skall konstruera, tillverka och sälja VVS-produkter i plast, som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete. Våra produkter skall vara mer genomtänkta och ge en bättre funktion än andra fabrikat på marknaden. Sedan vi införde DDM har det blivit mycket lättare att hitta rätt CAD-underlag och veta vilken revision som är den senaste, detta minskar risken för fel och dubbelarbete. Vidare finns en struktur för att spara in andra produktrelaterade dokument, som testrapporter, certifikat och instruktioner. Arbetet effektiviseras och beroendet av en viss person för att hitta information minskar.

Jesper Österberg, Faluplast
www.faluplast.se

 

Fler referenser

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD och DDM

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD och DDM

Baltic Yachts grundades 1973 på en radikal filosofi…att konstruera båtar som innefattade de absolut senaste inom formgivning och teknik. Kortfattat så formger och konstruerar de båtar som är snabbare, starkare och lättare. De drar nytta av högteknologiska material och är pionjärer inom nya konstruktionstekniker. Genom att använda den senaste kolfibertekniken med deras skickliga arbetsstyrka, så producerar Baltic prisbelönta lyxbåtar som aldrig förr.

Read More

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se