IRONCAD

Kraftfull och komplett 3D CAD-lösning

Den klart snabbaste och enklaste vägen till 3D!
Mer flexiblel metodik
sänker kostnaden för produktutveckling rejält.
Fri testversion och gratis utbildning!

DDM

Kostnadseffektiv PLM/PDM-lösning för alla CAD-system

“DDM wins in terms of ease of implementation, speed, configurability, support for multiple systems and, of course, on price”
DEVELOP3D Magazine software review

WOODLAB

Äntligen – lättanvänd CAD/CAM för inredning

Användarvänligheten har tagit ett stort kliv framåt med WoodLAB.
Skapa blixtsnabbt inredning och möbler – med ett musklick skickas sedan komplett NC-kod till er CNC maskin!

IRONCAD är en komplett 3D CAD-lösning som används inom maskinkonstruktion, automation, fixturer, layout, teknisk försäljning och inredning med mera. IRONCAD har en mer modern flexiblare metod för att skapa och modifiera i 3D. Tekniken ger stöd hela vägen från koncept via sena oförutsedda ändringar till färdigt 2D ritnings – underlag enkelt och snabbt. Det gör att kostnaden sänks rejält för produktutveckling. Mycket dyrbar tid slösas bort idag med mer stela arbetssätt! 

Kontakta oss idag för att installera och prova själv!

DDM är ett äkta MultiCAD PDM-/PLM-system där samma licens fungerar integrerat med de flesta 3D CAD-lösningar! Kostnadseffektivt, skalbart och mycket lätt att administrera. DDM hanterar produkter över hela dess livscykel med olika status och versioner. DDM hanterar även Office-filer och kan enkelt hantera hela projekt eller ändringar med all tillhörande dokumentation, redovisat i tydligt grafiskt arbetsflöde. DDM kan även uppdatera ert affärssystem automatiskt.

Kontakta oss idag för att installera och prova själv!

WoodLAB bygger på IRONCAD och används inom inredningsindustrin. Konstruera blixtsnabbt skåp och inredning i trä. Inkludera komponenter som gångjärn eller beslag från t.ex. Blum från integrerat 3D-bibliotek och hålbilder skapas automatiskt. Exportera direkt till anpassat NC-program för just Er CNC-maskin så som Homag, Biesse, Masterwood, SCM, Busellato och Morbidelli. 2D DXF behövs inte längre. När inredningen sedan modifieras slår det igenom hela vägen till NC-kod.

Kontakta oss idag för att installera och prova själv!

Solidmakarna erbjuder riktigt kostnadseffektiva
och lättanvända lösningar för 3D CAD, PDM och CAM.
Dessutom med förstklassig utbildning och support!

 Referenser

Lyssna till våra kunder, det gör vi!

“Jag måste få säga att även om jag dyker på problem ibland så är jag så otroligt glad att jag en gång för väldigt många år
sedan valde 
just Er som leverantör. Ni är otroligt trevliga att ha att göra med å det gäller alla. År efter år så är det lika trevligt.
Tack för att ni är så 
fantastiska allihop”

Kent Wallin
Mechanical/ElectricianEngineering & Design, Microbus AB

NEFAB Packaging AB

“NEFAB har över 120 IRONCAD-användare spridda över hela världen. IRONCAD löser våra olika behov av konstruktion som inget annat 3D-system klarar av. Vi använder den snabba, fria Dynamiska metoden för konstruktion och stelare Parametrisk metodik för måttmässig varianthantering; IRONCAD kan växla fritt vid behov. Vi upplever att IronCAD LLC i USA är lyhörda för önskemål. Vi har även goda erfarenheter av Solidmakarna som vår CAD- & PDM-leverantör, de både utbildar och ger support för NEFAB globalt.”

www.nefab.se
Urban OlarsCAD ansvarig, NEFAB

Baltic Yachts

“Baltic Yachts konstruerar och tillverkar världens lyxigaste segelbåtar – upp till 218 fot! Konstruktionsbehovet är givetvis omfattande, allt från design av mekanik, skott, däck, motorinstallation, rördragning till inredning. Mycket görs i kolfiber. Alla båtar är unika och flexibilitet är ett måste för oss. Som konstruktionsverktyg använder vi IRONCAD och som PDM-lösning använder vi DDM. Vi är mycket nöjda med båda lösningarna, likaså med supporten för från Solidmakarna som vi haft som leverantör i många år.”

www.balticyachts.fi/
Jan Wikar
CAD ansvarig, Baltic Yachts

Lerocon AB

“Vi konstruerar kundunika lösningar av automationsutrustning med svetsautomater. Vi använde tidigare ett av de vanligaste parametriska CAD-programmen vilket innebar att vi måste förbereda hur framtida förändringar ska göras. Vi bytte därför till IRONCAD vilket vi inte har ångrat en sekund. Med IRONCAD kan vi modifiera våra konstruktioner snabbt, enkelt och hur vi vill utan att behöva planera in dessa ändringar, vilket naturligtvis är viktigt då det inte går att veta vad nästa kund vill ha. IRONCAD spar tveklöst både tid och pengar åt oss.”

www.lerocon.com
Daniel Erlandsson
CAD ansvarig, Lerocon AB

Aktuellt

Aktuellt
IRONCAD 2021 Beta version

IRONCAD 2021 Beta version

IRONCAD 2021 finns nu ute som Beta-version! Ni har väl inte missat att beta-testningen av IronCAD Design Collaboration Suite 2021 är i full gång på användarforumet? Ni kan själva vara med och testa BETA-versionen av IRONCAD 2021 och rapportera eventuella problem ni hittar. För att göra det behöver ni logga in på forumet. Den version som nu gäller är BETA 4.Läs mer...

Aktuellt
gratis utbildning i 3d cad
Gratis utbildning i 3D CAD

Gratis utbildning i 3D CAD

Nu finns IronCAD Academy, en ny plattform för fri utbildning i 3D CAD! I den nya portalen kan alla som vill lära sig att konstruera i 3D bli produktiv på kortast möjliga tid. Vi har i många år optimerat ett svenskt utbildningsmaterial som är fantastiskt bra. I IronCAD Academy kan användaren välja språk, Engelska eller Svenska. Vi får konstant höra från användare att det är det bästa materialet dom sett! Läs mer...

Utbildning

Vi erbjuder kompetent utbildning för IRONCAD, DDM och WoodLAB.
I utbildningen ingår tillgång till lämpliga utbildningsdatorer och ett mycket genomarbetat utbildningsmaterial. Samt, inte minst, en riktigt pedagogisk och kompetent lärare.  Vi erbjuder sedan lång tid även beprövade lärarledda interaktiva utbildningar via internet med gott resultat.

Support

Att ha tillgång till professionell och kunnig support är en viktig fördel för våra kunder. Vi har en lång bakgrund inom konstruktion och produktutveckling vilket säkerställer att ni får kompetent support när ni behöver det. Vi förstår dina frågor och “talar samma språk” och ni får riktigt bra stöd.

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


Dela skärm 

Följ oss

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.


[contact-form-7 id="7075" title="Nyhetsbrev"]

Följ oss

Solidmakarna AB    |    Gamla Värmdövägen 2    |    131 37 Nacka    |    08-556 185 40    |     info@solidmakarna.se
Support    |    08-556 185 48     |    support@solidmakarna.se