IRONCAD

– Den snabbaste och enklaste vägen till 3D!
Ny teknik halverar kostnaden för produktutveckling.

DDM

DDM är en äkta MultiCAD PDM/PLM lösning!

“DDM wins in terms of ease of implementation, speed, configurability,
support for multiple systems and, of course, on price”

DEVELOP3D Magazine software review

DDM

DDM är ett äkta MultiCAD PDM-/PLM-system där samma licens fungerar integrerat med de flesta 3D CAD-lösningar! Kostnadseffektivt, skalbart och mycket lätt att administrera. DDM hanterar produkter över hela dess livscykel med olika status och versioner.
DDM hanterar även Office-filer och kan enkelt hantera hela projekt eller ändringar med all tillhörande dokumentation, redovisat i tydligt grafiskt arbetsflöde. DDM kan även uppdatera ert affärssystem automatiskt.
Vi hjälper Er att digitalisera era arbetsflöden.

Kontakta oss idag för att installera och prova själv!

IRONCAD

IRONCAD är en komplett 3D CAD-lösning som används inom maskinkonstruktion, automation, produktionsutrustning, layout, industridesign, inredning med mera. Överallt där användarvänlighet, produktivitet och lönsamhet är viktigt. IRONCAD har en effektivare metod för att skapa och modifiera i 3D och halverar i de flesta fall kostnaden för produktutveckling jämfört med traditionella CAD-program. Galet mycket tid slösas bort idag med omoderna arbetssätt!

Kontakta oss idag för att installera IRONCAD, få tillgång till fri utbildning och prova själv!

WoodLAB

WoodLAB bygger på IRONCAD och används inom inredningsindustrin. Konstruera blixtsnabbt skåp och inredning i trä. Inkludera komponenter som gångjärn eller beslag från Blum från integrerat 3D-bibliotek och hålbilder skapas automatiskt. Exportera direkt till anpassat NC-program för just Er CNC-maskin så som Homag, Biesse, Masterwood, SCM, Busellato och Morbidelli. 2D DXF behövs inte längre. När inredningen sedan modifieras slår det igenom hela vägen till NC-kod automatiskt med ett musklick!

Kontakta oss idag för att installera och prova själv!

Solidmakarna erbjuder de mest kostnadseffektiva

och lättanvända lösningarna för 3D CAD och PDM.

Dessutom med förstklassig utbildning och support!

NEFAB har över 120 IRONCAD-användare spridda över hela världen. IRONCAD löser våra olika behov av konstruktion som inget annat 3D-system klarar av. Vi använder den snabba, fria Dynamiska metoden för konstruktion och stelare Parametrisk metodik för måttmässig varianthantering; IRONCAD kan växla fritt vid behov. Vi upplever att IronCAD LLC i USA är lyhörda för önskemål. Vi har även goda erfarenheter av Solidmakarna som vår CAD- & PDM-leverantör, de både utbildar och ger support för NEFAB globalt.

www.nefab.se

Urban Olars

CAD ansvarig, NEFAB

Baltic Yachts konstruerar och tillverkar världens lyxigaste segelbåtar – upp till 218 fot! Konstruktionsbehovet är givetvis omfattande, allt från design av mekanik, skott, däck, motorinstallation, rördragning till inredning. Mycket görs i kolfiber. Alla båtar är unika och flexibilitet är ett måste för oss. Som konstruktionsverktyg använder vi IRONCAD och som PDM-lösning använder vi DDM. Vi är mycket nöjda med båda lösningarna, likaså med supporten för från Solidmakarna som vi haft som leverantör i många år.

www.balticyachts.fi

Jan Wikar

CAD ansvarig, Baltic Yacht

Vi konstruerar kundunika lösningar av automationsutrustning med svetsautomater. Vi använde tidigare ett av de vanligaste parametriska CAD-programmen vilket innebar att vi måste förbereda hur framtida förändringar ska göras. Vi bytte därför till IRONCAD vilket vi inte har ångrat en sekund. Med IRONCAD kan vi modifiera våra konstruktioner snabbt, enkelt och hur vi vill utan att behöva planera in dessa ändringar, vilket naturligtvis är viktigt då det inte går att veta vad nästa kund vill ha. IRONCAD spar tveklöst både tid och pengar åt oss.

www.lerocon.com

Daniel Erlandsson

CAD ansvarig, Lerocon AB

Aktuellt

Svenskanpassad IRONCAD 2020 klar

Svenskanpassad IRONCAD 2020 klar

Solidmakarna levererar Svensk IRONCAD 2020!

Nya IRONCAD 2020 innehåller kraftfulla funktioner och möjligheter för att kunna arbeta ännu mera effektivt. Lanseringen av programmet skedde i december 2019 av skaparna i USA. Nu har Solidmakarna levererat den svenskanpassade versionen till kunder i Sverige och andra delar av världen. Förutom IronCAD DCS installeras anpassade 2D-ritningsmallar, stycklistor, 3D-mallar, standardbibliotek med 3D skruv, mutter, balk, rör, kullager, packboxar, låsringar med mera enligt svensk standard samt förinställda mallar för till exempel rendering.

Läs mer om denna intressanta nyhet…

läs mer
IRONCAD lanserar nya version 2020!

IRONCAD lanserar nya version 2020!

IronCAD LLC lanserar nya IRONCAD 2020!

Nu kan användare av IRONCAD ytterligare öka takten på produktutvecklingen genom den nya versionen av IRONCAD: 2020!

Med version 2020 kan arbetet snabbas på väsentligt genom införda förbättringar. Nyckelfunktioner som särskiljer programmet och gör IRONCAD mer produktivt jämfört med traditionella system fortsätter att utvecklas kontinuerligt. Denna version av IRONCAD ger möjlighet för alla användare att vara mer effektiva och spara värdefull tid med ny funktionalitet införd baserat på användarnas önskemål. .

Läs mer om denna intressanta nyhet…

läs mer
74 st. nya filmer om IronPRO XT!

74 st. nya filmer om IronPRO XT!

IronPRO XT är ett riktigt kraftpaket till IRONCAD med många mycket användbara extra funktioner till IRONCAD.

Nu finns det inte mindre än 74 stycken nya filmer upplagda på YouTube som samlat i 3 olika spel-listor som ger en översikt över verktygen.

Läs mer om denna intressanta nyhet…

läs mer

Följ oss på sociala medier

Solidmakarnas Nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig för Solidmakarnas nyhetsbrev.

Nyhetsbreven innehåller nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster. Om du är intresserad av att lära mer och hålla dig uppdaterad, anmäl dig här.

Vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret.
Pin It on Pinterest

Share This