IRONCAD DRAFT

Ett kraftfullt 2D verktyg som även hanterar 3D modeller

IRONCAD DRAFT är en 2D CAD-lösning som överbryggar gapet till 3D

IRONCAD DRAFT är en prisvärd, kraftfull 2D CAD-mjukvara med ett lättanvänt användargränssnitt och unika 3D-möjligheter. DRAFT kan importera 3D modeller i olika neutralformat som STEP, SAT och X_T o.s.v. Dessa 3D modeller kan sedan positioneras, animeras, renderas med de integrerade verktygen i DRAFT. Använd IRONCAD DRAFT för att hantera 3D-modeller skapad av kunder och kollegor medan du även arbetar i en 2D-CAD-miljö med ett välbekant användargränssnitt och alla vanliga verktyg för detaljering och måttsättning.

Tidsbasparande standardbiliotek

Dra och Släpp standard komponenter i från kataloger både i 3D och 2D miljön. Hundratals standardkomponenter i 2D bibliotek ingår. Dessa anpassningsbara bibliotek innehåller block föreställande fästelement, elsymboler, hydraulik etc. Ni kan lägga till egna 2D symboler enkelt. Lika enkelt kan ni använda 3D kataloger och Dra o Släppa in olika komponenter som sedan kan avbildas i 2D ritning.   

DRAFT hanterar era befintliga eller kundernas 2D DWG-filer utan problem 

Många företag har ett omfattande arkiv med äldre 2D-ritningar i DWG eller DXF format. Dessa filer representerar ett sort värde och behöver kunna hanteras. Dessa kan hanteras bekymmersfritt i DRAFT och tar bort behovet av dyrare “standardlösningar” men har samtidigt ett bekant användargränssnitt som liknar AutoCAD. 

Många känner igen sig och börjar jobba direkt utan någon inlärningsperiod alls.

Pin It on Pinterest

Share This