IRONCAD COMPOSE

Fri viewer och säljstöd för alla

IRONCAD COMPOSE är fri lösning som gör 2D och 3D CAD filer åtkomliga för alla överallt.

IRONCAD COMPOSE är en fri mjukvara för PC/ Windows. COMPOSE kan importera filer från de flesta 3D CAD systemen. Självklart kan COMPOSE öppna IRONCAD 2D och 3D filer direkt. Men även Kataloger med 3D modeller skapade i IRONCAD. I 3D miljön finns verktyg för att enkelt mäta, kontrollera och positionera Parter. Detta öppnar upp för att säljare kan bygga upp kund-unika lösningar i realtid framför kund.  

Dra o Släpp in 3D parter eller sammanställningar – konfigurator

Tänk dig att ni har en konstruktionsavdelning som skapat ett antal varianter på en Robot. Den består av ett antal olika delsammanställningar. Dessa kan tillföras magnetpunkter och sparas i Kataloger i IRONCAD. Dessa Kataloger kan öppnas i COMPOSE av en säljare framför kund. Säljaren kan Dra o Släppa de olika valbara delarna i 3D miljön och de hamnar automatiskt rätt i relation till varandra och t.o.m. led-mekanismer fungerar direkt. Summering av Pris eller annan data kan göras med en knapptryckning. Kunden får se sin specifika konfiguration klar i realtid inklusive stycklista. Väl hemma öppnar IRONCAD användare säljarens fil för eventuellt konstruktionsarbete.

Marknadsföringmaterial och snygga renderingar kan skapas lätt

IRONCAD COMPOSE innehåller kraftfulla verktyg för att skapa säljande renderingar där användaren kan lägga på olika typer av texturer och bilder direkt på 3D modellerna. Bilderna kan exporteras i de vanliga formaten. Även animeringar/filmer kan skapas i COMPOSE som kan fungera som montageanvisningar.

Det ingår även viss begränsad funktionalitet för att skapa egna former. Verktyget Triball är verkligen användbart och gör att användaren kan flytta, skapa kopior o.s.v. med vad som helst i 3D miljön snabbt och enkelt. Släktskapet med IRONCAD gör att de verktyg som finns är mycket användarvänliga.

Pin It on Pinterest

Share This