ENGflagIKON

Solidmakarna erbjuder kompetent och effektiv support för dig som användare.

Att ha tillgång till professionell och kunnig support är en stor fördel för CAD-användare. Solidmakarna har en lång bakgrund inom maskinkonstruktion och produktutveckling.
Vi förstår dina frågor och talar samma språk. Vi kan ge relevant support och har många användbara tips och råd att ge. Vi har nära samarbete med IronCAD LLC i USA.

Användare av IRONCAD och INOVATE kan teckna serviceavtal med Solidmakarna. Avtalet ger tillgång till:

• Support via telefon: 08 -556 185 48
  • Support via mejl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Support via internet: Fjärranslutning för att kunna dela skärm och även fjärrstyra användarens dator, en effektiv och uppskattad lösning för att på kort tid lösa komplexa frågor.
  • Support via svensk supportsida:  www.ironcadsupport.se Där finns videos med beskrivningar om hur man kan lösa olika behov, "Tips o Tricks" , guider och informationsblad samt svar på vanliga frågor med mera. Denna information uppdateras kontinuerligt och är mycket användbar. En grundläggande del av sidan är öppen även utan aktivt avtal.
  • Support via användarforum.
  • Nya versioner och uppdateringar av IRONCAD och INOVATE. Programmen utvecklas fortlöpande med fokus på användarnas önskemål.
  • Tillgång till fulla versionen av toolboxen IronPRO XT. Applikationen innehåller mängder av funktionalitet för bland annat anpassade bibliotek och verktyg för skruv, mutter, hål, balkar, kedjehjul, fjädrar, ProActiveManager , 2D-ritningshuvud editor, export av stycklista till affärssystem genom xml m.m.
  • Fri Supportdag. Solidmakarna har vid ett antal tillfällen varje år öppet hus där IRONCAD-användare kan besöka oss. Dessa dagar är fullpackade av information om hur du kan arbeta effektivare.

Klicka på bilden nedan för att gå till Solidmakarnas suppportwebb för CAD-användare. Där finns instruktioner om licensaktivering, tips & tricks, uppdateringar och mycket annat som man har nytta av som användare.

ironcadsupportwebb

Supportman2
"Kunnig och snabb support hjälper användarna att vara produktiva"

ironcadsupportwebbLLC

Har du frågor om supportavtalet eller vill teckna supportavtal kontakta oss på tel. 08- 556 185 40

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D och mekanik konstruktion!

Supportman4

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4