ENGflagIKON   

TraTeknik2018

UTBILDNINGSMATERIAL SKOLOR - IRONCAD

Solidmakarna erbjuder skolor och institutioner inriktade på ingenjörs/ konstruktörs utbildning, licensiering av mjukvaror för 3D-modellering och dokumenthantering.

UTB-ickursplansmall

Nytt utbildningsmaterial finns nu till skolor som vill utbilda i 3D CAD.
utbildningsmaterialet täcker kurserna CAD1, CAD2 och CAD3 enligt skolverkets direktiv vad det gäller användning av programvara.

Materialet är omfattande och består både av multimediamaterial och övningar för utskrift. Materialet är byggt på en kompetensbaserad metod för att lära ut konstruktionstekniker i 3D-CAD. I utbildningsmaterialet ingår förutom lärarhandledning och elevhandledning även multimediabaserat material. I lärarhandledningen finns förslag på skrivningar och praktiska provuppgifter för att kunna bedöma elevens kunskaper i ämnet CAD och de olika kurserna i ämnet. I elevhandledningen finns repetitionsfrågor som ska inskärpa kunskaperna och dessutom extrauppgifter för att eleven ska öva sin kreativa förmåga.

IRONCAD blir snabbt elevernas favoritprogram, helt enkelt därför programmet har den i särklass mest intuitiva 3D lösningen. Användargränssnittet är enkelt och "rätt på".
Drag och släpp, dra i handtag med musen. Extremt långt driven objektorientering, istället för att bläddra i menyer finns kommandona direkt under muspilen.

 Purdue University USA,Bruce Harding, Professor på Mekanik-instutionen fastslår:
IronCAD har blivit vårt favorit CAD system därför att det står för den bästa mixen av funktionalitet och användarvänlighet.
Även om vi har tillgång till stora CAD system inklusive CATIA, Unigraphics, Pro/Engineer, SolidEdge och SolidWorks, har vi IronCAD som vårt primära undervisnings CAD system.”
Inom de närmaste 2 åren förväntar vi oss att IronCAD blir integrerat till i princip alla tekniska linjer på skolan. Sett sedan 20 års tillbaks, så är IronCAD det första 3D CAD system som studenter och lärarkåren faktiskt uppskattar att använda. ”

skolaKlass LIGHT

Beskrivning

Solidmakarna erbjuder ett komplett IRONCAD skolpaket. Då erhåller skolan: Motsvarande mer än 40 färdiga lektionstimmar (steg-för-steg video med svenskt ljud).
Full support och uppgraderingar under ett år. Licenser genom licensserver eller liknande.

Skolelever på alla nivåer är våra mest kräsna kunder - de sågar snabbt program som de upplever som omständiga och svårförståeliga.
IRONCAD är oerhört direkt och intuitivt vilket gör att de vill sitta kvar och lära sig mer!

gymnaelevbild 120px

Studenter

IronCAD finns också i en student version, som kan beställas från Solidmakarna.
Elever kan köpa studentlicenser för 990:-/st. Detta pris inkluderar frakt och moms.

För mer information:
08-556 185 40 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4