ENGflagIKON   

TraTeknik2018

SprutCAM–  CAM

CAM-lösning för fräsning av 3D modeller

sprutCAM 9sm

SprutCAM är fullt integrerat till Ironcad. SprutCAM är ett CAM-program avsett för CNC-fräsning , svarvning, gnistning till flerop-maskiner.

SprutCAM är nu en ”Goldpartner” till Ironcad och användare av Ironcad kan nu aktivera SprutCAM inifrån Ironcads 3D miljö och modellerna överförs automatiskt till SprutCAM. Användaren kan arbeta vidare med att redigera 3d-modellerna i Ironcad och uppdatera CAM modellen med en knapptryckning. Den här associaviteten gör att verktygsbanorna och maskinkoden uppdateras i SprutCAM. Detta gör att användare kan börja förbereda fräsning tidigt i utvecklingen utan att behöva göra om verktygsbanor som ändrats i CAD-programmet, vilket gör produktutvecklingsprocessen effektivare. Ironcads unika drag och släpp modellering är extra värdefullt i denna integrationsmiljö då det går enkelt att bygga upp, återanvända och positionera fixturer och jiggar. Ironcads katalogsystem kan spara komponenter inkl all positioneringsinformation.
Ironcad och SprutCAM går att ladda ned som testversioner: www.ironcad.com/try-it-now  och SprutCAM med IronCAD Integrationen: www.sprutcam.com/downloads

OM SPRUTCAM

SprutCAM har mer än 25 års erfarenhet av utveckling av CAM mjukvara. SprutCAM är kraffullt med hög prestanda för svarvning, fräsning, gnistning och fleroperationsmaskiner och robtar. Det finns mer än 5 000 licenser globalt för närvarande.
ÅR 2013 var SprutCAM den snabbast växande CAM leverantören i världen enligt CIM-data och i världen installeras en ny SprutCAM varje 40e minut.

För info läs mer på den svenska SprutCAM återförsäljaren, Forsell Maskins sida: www.sprutcam.nu

Kontakta Solidmakarna för mera information 08-556 185 40

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4