ENGflagIKON   

TraTeknik2018

IRONCAD COMPOSE mobile

IRONCAD COMPOSE mobile för iPAD är en app för där användarna kan importera cadfiler från konstruktionsavdelningen och sedan plocka ihop sammanställningar med drag och släpp.

Mobile är mer än en bara en viewer, det är ett värdefullt verktyg för att kommunicera 3D modeller direkt i en mobil enhet. Nedladdningen är kostnadsfri för alla inkl konstruktörer och designers som vill dela sina konstruktioner till också säljare som vill presentera sina produkter för kunder under försäljningsprocessen.
Alla i företagets Ironcadteam kan läsa caddata från i princip alla cadsystem i standard eller ”naitive” format in till IronCAD Design Collaboration Suite (DCS) programmen och publicera dessa till Compose Mobile och där använda dessa som om de vore gjorda från början i Ironcad. Inkl att addera automatik till modellerna för att utöka möjligheterna att använda konfigurationer vid användningen av iPaden.

ipadmobile1

Att få över filer:

Enskilda cadfiler eller kataloger med detaljer kan delas via mejl eller DropBox. Med iPad kan användaren ladda ned dessa filer in i Compose mobile appen för att betrakta cadmodellerna och för att plocka ihop sammanställningar och konfigurationer.


Appen är kostnadsfri och kan tankas hem från AppStore

appStoremobile
    

COMPOSE mobile video

 

För mer information kontakta: Solidmakarna AB 08-556 185 40

Utbildning

  • Grundutbildning i IRONCAD
  • Sheet metal i IRONCAD
  • Rendera och animera i KeyShot!

    Se lediga datum...


UtbildPersonerFront

 

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4